Spelletjesmiddag

Elke maand is er een spelletjesmiddag op de laatste zaterdag van de maand van 14.00-17.00. De spelletjesmiddag is bedoeld voor (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen van 4-18, jongere kinderen zijn van harte welkom mits er een ouder/verzorger bij is. We gaan met elkaar allerlei spelletjes spelen. Er is een ruime collectie aanwezig, zowel competitief als coöperatief, maar neem gerust je eigen favoriete spel mee. Deze middag draait om gezelligheid en elkaar ontmoeten, samen zijn met kinderen zoals jij. We zetten ons in voor een prettige sfeer, en verwachten daar van de deelnemers een positieve bijdrage in.

De spelletjesmiddag is gratis. Wel is ivm het coronavirus aanmelding vooraf verplicht. Dat kan via de mail naar info@intensitief.nl of via het inschrijfformulier

Ouders kunnen tijdens de spelletjesmiddag in een naastgelegen ruimte elkaar ontmoeten voor een kopje koffie/thee. Er zijn diverse boeken over hoogbegaafdheid ter inzage beschikbaar. Ivm het huren van deze extra ruimte vragen wij een bijdrage van € 5 per gezin.

Interesse? Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan!

Vragen, opmerkingen of suggesties? Neem gerust contact op via ons contactformulier

Geregistreerd bij: