Vakantie activiteiten

Speelmomenten voor hoogbegaafde kinderen

De vakantie is een geweldige periode, maar soms ook wel een tikkeltje saai. Zeker nu veel kinderen niet op vakantie gaan vanwege het corona virus. Intensitief organiseert een aantal speelochtenden en -middagen voor (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen en jongeren van verschillende leeftijden. Er is van alles te doen, maar vooral ook ruimte om zelf iets te bedenken, en om lekker met elkaar te kletsen. Er is tijd voor gesprekken, contact leggen, elkaar ontmoeten. We gaan samen bouwen, spelen, ontdekken. Er zijn spelletjes en constructiemateriaal, knutselspullen, verkleedkleren en nog veel meer. Deze speelmomenten kun je jezelf zijn, en ontdekken dat er meer kinderen zijn zoals jij. Neem gerust mee wat je zelf leuk vindt om te doen! We draaien de vakanties regio Midden.

De leeftijdsgrens is niet heel strikt. Als ouder kun je het beste inschatten bij welke groep je kind zich goed voelt. Geef dit gerust aan bij de aanmelding.

Deelname kost € 10,- pp, broertjes en zusjes uit hetzelfde gezin € 1,- pp extra, ouders gratis. Zijn de kosten een reden om af te zien van deelname? Stuur dan gerust een mailtje, dan komen we er vast wel uit.

Ouders kunnen blijven tijdens de speelmomenten tot en met 12 jaar.

Dinsdag 20 oktober van 10.00-12.00

Aanmelden kan via info@intensitief.nl

Knutselmiddag HB – ouder en kind

Samen aan de slag met allerlei materialen. Lekker een paar uurtjes creatief bezig zijn, samen met andere ouders en kinderen. Geen vast ontwerp, gewoon aan de slag met wat er is en daar iets moois van maken. Heb je zelf leuke materialen? Neem ze gerust mee!

Donderdag 22 oktober van 13.00-15.00

Maximaal 12 deelnemers

Kosten € 10,- per gezin

Aanmelden via info@intensitief.nl

Escape Room

Een groep zit gevangen in een onderzoekscentrum. Lukt het om binnen de tijd te ontsnappen? Puzzels, raadsels en logische vraagstukken worden met elkaar opgelost om zo de race tegen de klok te winnen. Afhankelijk van het aantal deelnemers worden er 1 of 2 groepen gevormd.

Het niveau van de puzzels is vrij hoog. De activiteit is voor jongeren op het VO, en voor sterke puzzelaars vanaf groep 7 basisschool.

Woensdag 21 oktober van 13.00-15.00

Kosten € 10,- pp inclusief hapje en drankje

Aanmelden via info@intensitief.nl

* alle activiteiten zijn onder voorbehoud van maatregelen rondom het corona virus.

Interesse? Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan!

Vragen, opmerkingen of suggesties? Neem gerust contact op via ons contactformulier

Geregistreerd bij: